AgerCopy.ro-copiatoare noi si second hand
Cautare:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9675 RON
1 USD = 4.6709 RON
Publicitate:
Plata online

Multifunctional Samsung SCX-5835FN

Pret:
4.222,38 LEI
Cod produs: SCX-5835FN
Garantie: 12 luni
Producator: Samsung
Pret detaliat: 4.222,38 LEI - pretul include TVA
Multifunctional Samsung SCX-5835FN  
Disponibilitate:   nu este pe stoc

Cum ajunge la mine?
Comandati produsele care va intereseaza. Selectati si apasati butonul DETALII si apoi comandati. Mentionati numarul de produse alese. Dupa ce ati facut cumparaturile, site-ul trimite automat o Factura care se va revedea si in contul tau.
Comenzi online NON STOP.
Livrare in 0-6 zile lucratoare in functie de stoc si de varianta aleasa pentru transport.
Multifunctional Samsung SCX-5835FN Comenzi telefonice: 021-242.51.03; Tel mobil: 0723.254.655
Multifunctional Samsung SCX-5835FN Email: office@agercopy.ro, service@agermag.ro
Adauga in cos:
Multifunctional Samsung SCX-5835FN
4.222,38 RON
Descriere produs:

Cu cât este mai eficient echipamentul, cu atât veţi fi şi dvs. mai eficient. SAMSUNG SCX-5835FN este o soluţie completă pentru grupurile de lucru (echipe), imprimând 35 de pagini/ minut. Echipamentul dispune de caracteristici de copiere, scanare, imprimare şi fax, pentru cei care doresc să maximizeze volumul de muncă realizat într-o perioadă de timp cât mai scurtă.

Cea mai ridicată capacitate maximă lunară

Vizând grupuri de lucru cu o medie de 5.000 de materiale imprimate pe lună, sunteţi pregătit pentru a profita la maximum de imprimanta dvs. multifuncţională. Chiar şi în cele mai solicitante şi complexe medii de afaceri, SCX-5835FN oferă cele mai bune rezultate din punct de vedere al productivităţii. Echipamentul are o capacitate maximă de 80.000 de coli pe lună.

Îmbunătăţită pentru un suport sporit

SCX-5835FN nu este o imprimantă obişnuită. Dotată cu un hard disk de 80 GB încorporat, aceasta oferă o capacitate aproape dublă faţă de cel mai apropiat model al unei alte mărci. Vă bucuraţi din prima clipă de o serie de capabilităţi sporite, precum şi de suport pentru o gamă mai vastă de aplicaţii, inclusiv soluţiile SAMSUNG cu arhitectură deschisă „eXp”. Pentru a satisface nevoile mediilor de afaceri extrem de sensibile, imprimanta dispune, de asemenea, de caracteristici de imprimare securizată, pentru a păstra o confidenţialitate strictă.

Gestionarea unui volum ridicat de hârtie

În funcţie de nevoile dvs., imprimanta SCX-5835FN poate fi dotată cu mai multe tăvi şi dimensiuni de hârtie, pentru a accepta până la 1.050 de coli simultan. Imprimaţi în masă, fără a fi necesară completarea constantă a rezervei de hârtie. Reduceţi costurile pentru hârtie, datorită capacităţii de a imprima pe ambele părţi ale unei coli, prin simpla atingere a unui buton.

Emulare îmbunătăţită

Tehnologia de emulare încorporată asigură o compatibilitate maximă cu orice computer sau software, astfel că imprimanta multifuncţională poate procesa fiecare document rapid şi uşor. Indiferent de sarcină sau de cerinţă, de la imprimări simple la documente cu aspect profesionist, puteţi fi sigur că veţi obţine un material imprimat la calitatea necesară.

Control printr-o simplă atingere


Simplificaţi sarcinile cu ajutorul unui ecran tactil LCD de 7 inchi, datorită căruia utilizarea sistemului devine intuitivă. Informaţiile sunt afişate clar şi succint, iar majoritatea opţiunilor de meniu pot fi accesate direct pe ecranul LCD. Navigarea intuitivă minimizează timpul de operare. Fiecare secundă economisită contribuie la sporirea productivităţii.

Control printr-o simplă atingere-2


Cu îmbunătăţirile implementate, puteţi vizualiza întregul meniu într-o singură afişare. De asemenea, meniul inteligent poate fi personalizat conform necesităţilor dvs., pentru o eficienţă sporită. În timpul funcţionării, informaţiile de pe ecran sunt simplificate pe procese de lucru individuale. La întâmpinarea unei probleme, găsiţi soluţia cu ajutorul instrucţiunilor şi a graficii simple, asistate.

Nivel minim de zgomot

Imprimanta SCX-5835FN contribuie la crearea unui mediu de lucru optimizat, mai liniştit, prin imprimarea la un nivel silenţios de 52 dB (mai silenţioasă decât un model din aceeaşi clasă, produs de altă marcă), astfel încât să vă puteţi concentra asupra sarcinilor dvs. Nivel redus de stres, productivitate sporită - echilibrul perfect pentru organizaţia dvs.

Operaţiuni lipsite de griji

Echipamentul multifuncţional SCX-5835FN va schimba modul în care lucraţi. Beneficiaţi de o înaltă performanţă care va spori productivitatea şi va fluidiza fluxul de lucru. Soluţiile de depanare intuitive şi simplitatea contribuie la reducerea timpului de întreţinere, astfel încât să dispuneţi de mai mult timp pentru îndeplinirea sarcinilor dvs., în loc de a remedia blocaje de hârtie.

Cost de imprimare redus

Cu o funcţionare mai economică decât alte modele de pe piaţă, SCX-5835FN oferă o valoare adăugată sporită. Gândiţi-vă la economiile cumulate pe care le puteţi realiza cu fiecare material imprimat la un cost mai redus decât oricând. Siguranţa fiabilităţii minimizează, de asemenea, pierderile provocate de blocajele de hârtie şi alte defecţiuni.

Memorie RAM extensibilă

Îmbunătăţiţi performanţa imprimantei cu o memorie suplimentară de până la 512 MB, pentru gestionarea documentelor bogate în imagini. Fiecare imprimare este efectuată rapid şi fără probleme de întrerupere a fluxului de lucru.

Soluţii pentru grupurile de lucru

Bucuraţi-vă de flexibilitatea capabilităţilor suplimentare oferite de SCX-5835FN. Un adevărat expert multifuncţional, aceasta acceptă informaţii prin scanare, e-mail, fax sau fişiere. Apoi, datele pot fi gestionate prin procesare OCR completă, metadate, aplicaţii terţe sau software personalizat de utilizator. Partajaţi informaţiile finalizate prin fax, imprimare, e-mail, FTP şi aplicaţii precum MS SharePoint sau trimiteţi-le pe un computer prin reţeaua LAN a grupului de lucru.

Interfaţă simplificată


Navigarea între numeroasele funcţii este simplificată datorită interfeţei uşor de utilizat. Puteţi obţine ajutor general prin intermediul caracteristicii utile „Sfaturi pentru utilizatori”. Pentru a minimiza şi mai mult munca „pe ghicite”, puteţi vedea în orice moment o afişare completă a structurii şi a organizării meniului.

Plăcerea utilizării comode


Schimbaţi-vă punctul de vedere în privinţa imprimantelor şi a modului de lucru, datorită caracteristicilor deosebite ale imprimantei SCX-5835FN. Economisiţi timp şi reduceţi efortul cu ajutorul portului USB direct, care vă permite să imprimaţi şi să scanaţi direct cu un dispozitiv USB. SCX-5835FN oferă caracteristici flexibile de scanare, cu un scaner color inovator, care scanează documentele mai rapid şi la o calitate mai ridicată faţă de alte modele standard.
*) Functii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Pentru descrierea exactă a specificaţiilor fiecărui produs, vă rugam să consultaţi specificaţiile de pe produsul pe care doriti sa il achizitionati. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

**) Specificatii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

Comentarii:
Contul meu:
Yahoo! Messenger:
Ultimele oferte vizitate: