AgerCopy.ro-copiatoare noi si second hand
Cautare:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9767 RON
1 USD = 4.5780 RON
Publicitate:
Plata online

Stiri

Xerox a lansat imprimanta multifuncţională WorkCentre 5019/5021, care eficientizează procesele de lucru, economiseşte timp şi spaţiu şi creşte productivitatea IMM- urilor, cu ajutorul funcţiilor de printare, scanare şi copiere încorporate.
 
Noul multifuncţional are o viteză de imprimare de până la 20 de pagini pe minut şi o capacitate de alimentare de 850 de coli de hârtie. El include funcţia de scanare care transformă documentele din hârtie în format digital. Mai mult, angajaţii care lucrează în afara birourilor pot folosi aplicaţia Xerox de imprimare mobilă, Print Back, ce permite utilizatorilor să printeze la WorkCentre 5019/5021 de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau IOS.  
 
 
 
 
 
 
 
„Design-ul, viteza şi fiabilitatea multifuncţionalului WorkCentre 5019/5021 simplifică administrarea documentelor, reduc timpul de lucru şi consumul de resurse”, afirmă Bogdan Ghețău, Office Solutions Product Manager, Xerox România.
 
Alte beneficii ale echipamentului:
•    Imprimare faţă-verso, pentru a reduce consumul de hârtie;
•    Modul Toner Save (de economisire a tonerului), care reduce cheltuielile cu consumabilele;
•    Opţiunea Copy Accounting (Numărare a documentelor copiate), care permite până la zece conturi de utilizatori parolate, cu limite individuale în privinţa numărului de operaţiuni de copiere, pentru un control mai eficient al costurilor;
•    Design compact care economiseşte spaţiul în birouri, imprimanta având o productivitate similară echipamentelor mult mai mari;
•    Instalare şi configurare facilă, astfel încât angajaţii din birouri să se poată concentra asupra sarcinilor zilnice.
 

Contul meu:
Yahoo! Messenger: