AgerCopy.ro-copiatoare noi si second hand
Cautare:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9767 RON
1 USD = 4.5780 RON
Publicitate:
Plata online

Termeni si conditii

 
Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC Ager Total Consult SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

•explorarea conţinutului www.agercopy.ro

•reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;

•inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.agercopy.ro);

•Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 

•Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora. 

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita unui avans de minim 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate pe  www.agercopy.ro sunt noi dar si second hand. Produsele noi sunt in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie. 

 

 

Contul meu:
Yahoo! Messenger: